This house is located in Bodrum, Turkey. We were commissioned to plan the layout and design of the house in technical and 3D drawings. This modern family 2story building is intended to be used by a Swedish family during summer. The client loved the cool, calm and modern look. Since we were asked for functional living  in flow of spaces, the walls were opened up to create an open-plan. Open kitchen had direct access to the livingroom area but seperated by glass wall from the library. The overall house has painted in white Wooden materials at the doors, tabels and some wall panels were made in natural massive wood to add warm feeling to the space.

bodrum villa 4

bodrum villa

sbodrum villa 3

bodrum villa 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: